Risotto con poro y limón

Risotto con poro y limón

4.4 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de echalote
  • 100 g de poro la parte blanca en trozos
  • 55 g de mantequilla
  • 15 g de aceite de oliva
  • 320 g de arroz para risotto tipo Arborio o Carnarolli
  • 90 g de vino blanco
  • 630 g de agua
  • ½ - 1 cdita de sal fina
  • 1 ½ cditas ralladura de limón verde

Wartości odżywcze na 4 porciones

Kalorie 2143 kcal / 9000 kJ
Białko 57 g
Tłuszcz 79 g
Węglowodany 283 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...