Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 283 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de jitomate
10 min
Risotto de alcachofa
25 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Keppe de quinoa
1óra
Risotto de calabacita
25 Min
Portobellos rellenos
35 min
Salsa de espárragos
25 Min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 Min
Pappardelle al limón
45 min
Risotto con parmesano
30min
Pasta con pesto de arúgula
30min