Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 283 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade rústico
10min
Risotto con parmesano
30min
Quiche lorraine
45min
Filete a la pimienta
20min
Quiche lorraine
45min
Risotto de alcachofa
25min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 Std. 45 Min
Pappardelle al limón
45min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Tacos de lechuga
1h