Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de caldo de ave
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva), de 8-12 unidades
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 menit
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de espárragos verdes
40 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de judías verdes
35 Min
Crema de champiñones
20 min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min