Urządzenia i Akcesoria
蛋炒花菜饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
白花菜,切小朵300 克
-
胡萝卜100 克
-
蒜头1 瓣
-
黑芝麻油1 汤匙
-
冷冻豌豆 提前解冻50 克
-
蛋 在小碗内打散1 颗
-
葱 切末2 支
-
生抽1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.5 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
12.5 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny