蛋炒花菜饭

蛋炒花菜饭

3.3 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 人份

Składniki

  • 白花菜,切小朵
    300 克
  • 胡萝卜
    100 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 黑芝麻油
    1 汤匙
  • 冷冻豌豆 提前解冻
    50 克
  • 在小碗内打散
    1 颗
  • 切末
    2 支
  • 生抽
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25.5 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 12.5 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...