照燒洋蔥牛肉

照燒洋蔥牛肉

4.3 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.6 g
Kalorie 1121 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...