Purée butternut-noisettes

Purée butternut-noisettes

3.9 195 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de noisettes
  • 60 g de cerneaux de noix
  • 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
  • 6 brins d'aneth frais équeutés
  • 400 g d'eau
  • 1 courge butternut coupée en deux dans la longueur et épépinée
  • 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465 kcal / 1922 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 41.3 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...