Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de la tarta
- 120 g de nuez pecana
- 150 g de almendras, tostadas
- 100 g de dátiles deshuesados
- 90 g de ciruela pasa deshuesada
Relleno
- 100 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- 100 g de higos, y un poco más para decorar
- 100 g de dátiles deshuesados
- 50 g de leche de coco
- 20 g de chía
- hojas de menta fresca
- frutos rojos de temporada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1264.2 kJ / 301 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 Min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Tortillas de coliflor
1 Std.
Base para pay sin gluten
15 Min
Keppe de quinoa
1 Std.
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Queso crema de almendras
20min
Hot-cakes veganos
20min
Cheesecake vegano, sin gluten
3h 30min
Yogur de coco (vegano) TM6
12hod. 25min
Barritas de frambuesa sin gluten
30 Min
Cubitos de chocolate (dátiles, cocoa y avena)
20min