![Copertura di cioccolato all'olio Copertura di cioccolato all'olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E41603AA-E8D7-45A9-AFF9-C4451B4436F0/Derivates/10B11DEB-AFB3-495A-9ACA-C843CF36CE1F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 8347 kJ / 1995 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 149.1 g
- Tłuszcz
- 150.8 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50 min
Glassa al burro
10min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Dacquoise ai lamponi
3ч.
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Cake pops natalizie
4h
Crema al burro al cacao
10min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cioccolato temperato
15min
Glassa al cioccolato
20 Min