Pains au zaatar

Pains au zaatar

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 pièces

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 100 g d'huile d'olive
  • 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
  • 500 g de farine
  • 5 g de sel
  • 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 9 g
Kalorie 2423 kJ / 578 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...