Pain libanais épicé

Pain libanais épicé

4.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

  • 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
  • 200 g d'eau
  • 85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 300 g de farine de blé
  • 1 ¼ c. à café de sel
  • 4 c. à café de zaatar

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 104 kcal / 437 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...