
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'épaule de veau coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre type rattes du Touquet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 700 kcal / 2940 kJ
- Białko
- 52 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 43 g