![Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3995f614-fd46-4fa1-b2ec-7aa59d3af01f/Derivates/2674d2f7-46a1-4fe2-ba5f-8598ad02291a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oil
lub 20 g olive oil -
170
g onions, cut in wedges
lub 170 g red onions, cut in wedges - 130 - 150 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 70 - 90 g celery stalks, sliced (5-10 mm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min