Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews

Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews

4.6 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • oil
    20 g
    20 g olive oil
  • onions cut in wedges
    170 g
    170 g red onions, cut in wedges
  • carrots sliced (1-2 cm)
    130 - 150 g
  • celery stalks sliced (5-10 mm)
    70 - 90 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 290 kcal / 1213 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 171 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...