Urządzenia i Akcesoria
Spiced Garlic Prawns and Squid
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
squid hoods (approx. 300 g)3
-
large raw prawns, peeled (approx. 200 g)20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine30 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemons cut into wedges, for serving1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
543 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sicilian Salad
30 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Fish Stew
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Seafood Korma
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min