Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernpesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
30 g
Kalorie
5414 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Feigensenf
55 min
Weichsellikör mit Minze
50 min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Karottenpesto
30 min
Kernölmayonnaise
10 min
pikante Glückskleeblätter
2 godz.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min