Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernpesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
30 g
Kalorie
5414 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbiskern-Pesto
10 min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Staubzucker
5 min
Marillenlikör mit Chili
50 min
Kernölmayonnaise
10 min
Confierter Knoblauch
27 godz. 15 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Zitronen-Grüntee-Sorbet
6 godz. 15 min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Eierlikör mit Safran
2 godz. 25 min
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Kürbiskernaufstrich
5 min