Urządzenia i Akcesoria
Kürbiskernpesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
30 g
Kalorie
5414 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
126 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Velouté von Topinambur
30 Min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Kräuterpaste
45 Min
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Eierschwammerlaufstrich
1 Std. 10 Min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Hanfsamen-Kräuter-Butter
10 Min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 Min
Cremespinat
30 Min