Urządzenia i Akcesoria
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
200 g di acqua
-
10 g zucchero
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino colmo di origano secco
-
15 g di sale
-
300 g di verdure miste grigliate (zucchine, melanzane, peperoni, ecc.)
-
150 g di scamorza a fette
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.4 g
Kalorie
782 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Il pane di Altamura
4 godz.
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 godz.
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane di patate
3 godz.
Saccottini agli spinaci
1 godz. 30 min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.