Bauletto variegato agli spinaci

Bauletto variegato agli spinaci

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

Polvere di spinaci
  • 200 g di spinaci freschi in foglia
  • 500 g di acqua
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • acqua q.b.
Bauletto variegato
  • 1 cucchiaio raso di zucchero
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 10 g di sale
  • 500 g di farina tipo 0 + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.8 g
Kalorie 887 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 42.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...