![Bauletto variegato agli spinaci Bauletto variegato agli spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4fc88819-db87-4232-ab7d-02f2e470f1f7/Derivates/95a5e0ac-e7a7-478c-9bc6-954c86c9703b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polvere di spinaci
- acqua q.b.
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- cubetti di ghiaccio q.b.
Bauletto variegato
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio raso di zucchero
- 300 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Shortbread salati
1 Std.
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Taralli al verde
1h 20min
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
4h
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Cracker dolci salati
1 Std. 30 Min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min