Urządzenia i Akcesoria
Sfogliatelle veloci alla ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 pezzi
Składniki
-
70 g zucchero
-
250 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
-
40 g di marmellata di arance
-
300 g di pasta sfoglia pronta
-
20 g zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10.6 g
Kalorie
2092 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La ricotta
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Curd all'arancia
40 min
Tortini alle albicocche sciroppate
40 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Pomodori gratinati
1 godz. 10 min
Bignè all'amarena
3 godz.
Torta di ciliegie
1 godz. 30 min
Torta Donizetti
1 godz.
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min