Urządzenia i Akcesoria
Sfogliatelle veloci alla ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 pezzi
Składniki
-
70 g zucchero
-
250 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
-
40 g di marmellata di arance
-
300 g di pasta sfoglia pronta
-
20 g zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10.6 g
Kalorie
2092 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La ricotta
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Crostata di mandorle e ricotta
1 godz. 10 min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50 min
Cheesecake al caffè
5 godz. 30 min
Budino di ricotta
5 godz. 45 min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Tetù
1 godz. 50 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min