![Cuore di pane intrecciato (senza lattosio) Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B56267F-58AB-486F-9403-DB42315E0F12/Derivates/f2d6a1d1-3aec-4f0f-9cee-a91e964a9631.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 140 g di acqua
- 300 g di farina 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5422.5 kJ / 1296 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 217.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 5814 mg
Alternatywne przepisy
Treccine al finocchio
3ч.
Stella di pane
3h 30min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Alberello salato
2ч. 10 мин.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine
3h 30min
Focaccine all'origano
1ч. 30 мин.
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini all'olio
3sa 10 dk