Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.7 675 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji

Składniki

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 370.7 kcal / 1551.9 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 57.8 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...