WIOSNA

10 Przepisy/-ów

Świeżo i sezonowo - wiosenne pomysły na przygotowanie młodych warzyw i owoców. Szparagi, bób, groszek cukrowy i świeże zioła w sałatkach, zupach i pełnych daniach. Nie zabraknie także deserów - z rabarbarem i truskawkami.

Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem

Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem

4.6

35min

Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze

Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze

4.5

40min

Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim

Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim

3.7

1godz.

Tabbouleh z bobem

Tabbouleh z bobem

4.2

50min

Spaghetti z sosem szparagowym

Spaghetti z sosem szparagowym

4.2

55min

Pstrągi na parze z kaszą bulgur, młodą marchewką i sosem balsamicznym

Pstrągi na parze z kaszą bulgur, młodą marchewką i sosem balsamicznym

4.4

50min

Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

3.0

1godz.

Pulpety z indyka z warzywnym tagliatelle i sosem tzatziki

Pulpety z indyka z warzywnym tagliatelle i sosem tzatziki

4.6

1godz.

Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.8

55min

Sorbet truskawkowy

Sorbet truskawkowy

4.7

1godz.