WIOSNA Z URZĄDZENIEM THERMOMIX®

Świeżo i sezonowo - wiosenne pomysły na przygotowanie młodych warzyw i owoców. Szparagi, bób, groszek cukrowy i świeże zioła w sałatkach, zupach i pełnych daniach. Nie zabraknie także deserów - z rabarbarem i truskawkami.

Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem

Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem

Brak ocen

35 min

Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze

Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze

Brak ocen

40 min

Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim

Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim

Brak ocen

1 godz.

Tabbouleh z bobem

Tabbouleh z bobem

Brak ocen

50 min

Spaghetti z sosem szparagowym (TM5, TM6)

Spaghetti z sosem szparagowym (TM5, TM6)

Brak ocen

55 min

Spaghetti z sosem szparagowym (TM7)

Spaghetti z sosem szparagowym (TM7)

Brak ocen

55 min

Pstrągi na parze z kaszą bulgur, młodą marchewką i sosem balsamicznym

Pstrągi na parze z kaszą bulgur, młodą marchewką i sosem balsamicznym

Brak ocen

50 min

Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

Brak ocen

1 godz.

Pulpety z indyka z warzywnym tagliatelle i sosem tzatziki

Pulpety z indyka z warzywnym tagliatelle i sosem tzatziki

Brak ocen

1 godz.

Sorbet z truskawek

Sorbet z truskawek

Brak ocen

1 godz.

Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

Brak ocen

55 min