Urządzenia i Akcesoria
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porce
Składniki
Arašídové máslo
-
25 gramů cukru
-
100 gramů arašídů
-
10 gramů oleje
Jáhlová kaše
-
200 gramů mléka
-
1 čajová lžička medu (opcjonalnie)
-
100 gramů jáhel propláchnutých horkou vodou
-
1 špetka soli (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
22.05 g
Kalorie
2621 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
60.75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Není kaše jako kaše
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25 min
Vločková kaše
30 min
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25 min
Vařené jáhly
45 min
Jáhlovo-maková kaše
20 min
Fermentovaná ovesná kaše
8 godz. 10 min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10 min
Špaldová kávová kaše
10 min
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20 min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Jablečná ovesná kaše
15 min