Urządzenia i Akcesoria
千张包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 人份
Składniki
-
去壳虾米 大型的12 个
-
干贝12 个
-
料酒 适量浸泡用,盖过虾米干贝即可
-
猪肉肉糜300 克
-
盐2 茶匙
-
水1760 克
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
姜 切末5 克
-
生抽1 茶匙
-
千张 25×50厘米3 张
-
姜 切片10 克
-
粉丝 温水泡软沥干,泡软沥干后约重500克200 克
-
葱 切葱花1 支
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.5 g
Kalorie
2044.8 kJ /
488.5 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny