
Urządzenia i Akcesoria
Marynata jabłkowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry25 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki300 g
-
masła20 g
-
soku jabłkowego80 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego2 łyżeczki
-
cukru10 g
-
gorczycy1 łyżeczka
-
cynamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu białego, mielonego½ łyżeczki
-
liści tymianku, świeżych2 gałązki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
102 kcal /
429 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARYNATY I SOSY
12 Przepisów
Polska
Polska