Urządzenia i Akcesoria
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b
-
65 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g di wurstel a pezzi (2 cm circa)
-
50 g Emmental a pezzi (2 cm circa)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.7 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Sformatini di riso tricolore
1 godz. 25 min
Pizza Margherita
2 godz.
Grissini alle erbe (senza glutine)
2 godz.
Mini croissant con pancetta affumicata
2 godz.
Pane pesto e pomodori
3 godz. 55 min
Orsetti di riso
1 godz. 30 min
Canapè mini hamburger
4 godz. 10 min
Fatayer agli spinaci
2 godz. 20 min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min