
Urządzenia i Akcesoria
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b
-
65 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g di wurstel a pezzi (2 cm circa)
-
50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
345 kcal /
1443 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
23.2 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy