Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)

Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)

3.5 4 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi

Składniki

  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b
  • 65 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di wurstel a pezzi (2 cm circa)
  • 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 345 kcal / 1443 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 23.2 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...