Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 110 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di zucchero grezzo di canna
- 1 uovo
- 1 albume
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di cioccolato al latte al caramello a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 593 kJ / 141 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti alla panna
55min
Biscottini di vetro
45min
Biscotti al cacao e cioccolato
1h 35min
Biscotti ai tre cioccolati
1h 10 min
Cupcake con panna montata
55min
Biscotti farciti
1 godz. 50 min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Praline al cioccolato e wafer
30min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Torta ai tre cioccolati
5 Std. 20 Min
Biscotti scacchiera
1h 20min
Bignè al cioccolato
3 Std.