Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
TM5 TM6

Bon bon ripieni di mandorle e nocciole

4.7 (7 ocen)

Składniki

Ripieno

  • 100 g di mandorle pelate
  • 100 g di nocciole spellate
  • 75 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 50 g di zucchero a velo

Copertura

  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
636 kJ / 152 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy