![Bon bon ripieni di mandorle e nocciole Bon bon ripieni di mandorle e nocciole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B0EAD34-3599-478F-A1F3-7C3876A683E5/Derivates/0FECB88B-3B85-4FB9-AB55-324467CA3DC3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini alle mandorle
2h 30min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35min
Bon bon gelato
5 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Tegole al cacao con mandorle
12sa 30 dk
Caramelle gommose alla frutta
3hod. 20min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50 min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Cioccolatini agli amaretti
3h 25 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min
Biscottini alle mandorle
35 min