Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Caramelle gommose alla liquirizia
7h 20min
Bon bon con liquore all'arancia
2 godz. 20 min
Tartufi al cioccolato fondente
6 godz. 40 min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Tartufi con cuore al cocco
6 Std. 50 Min
Cioccolatini alla nocciola
2 godz. 20 min