Urządzenia i Akcesoria
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 pezzi
Składniki
Ripieno
-
100 g di mandorle pelate
-
100 g di nocciole spellate
-
75 g di cioccolato al latte a pezzi
-
35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
-
50 g zucchero a velo
Copertura
-
200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Pasta Choux
2 godz.
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Pasta di mandorle
1 godz. 30 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Bon bon di marzapane
1 godz. 50 min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cassata di Sulmona
3 godz. 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min