Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
lub 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Torta del cardinale
3 godz. 30 min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Panzerotti alla romana
55min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6h
Chiacchiere salate
55min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Girelle alla ricotta
1 godz. 15 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Sgabei
3h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h