
Urządzenia i Akcesoria
Canascione
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
130 g di acqua
-
½ cucchiaino di zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Ripieno
-
150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130 g di pecorino a fette (vedere consigli)
-
3 uova
-
1 cucchiaio di latte
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
360 kcal /
1506 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
31.9 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasqua italiana
12 Przepisów
Włochy
Włochy