Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di scorza di arancia candita
- 60 g di panna (35% di grassi)
- 10 g di burro
- 20 g di liquore all'arancia
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panettone gastronomico
26 Std.
Mandorle e cacao espresso
1sa
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1sa 30 dk
Morettini
3h 10min
Zucchero al rosmarino
10 Min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min