Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsoufflé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Tomaten geviertelt, entkernt100 g
-
Eier3
-
Honig10 g
-
Milch30 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Wasser700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
626 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Couscous
10 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35 min
Gurkensauce
10 min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 min
Kürbisauflauf
1 godz. 50 min
Rosmarin-Käse-Stangen
1 godz. 20 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Champignonköpfe à la Provence
1 godz.
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 min
Schafskäse-Sauce
15 min