Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsoufflé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Tomaten geviertelt, entkernt100 g
-
Eier3
-
Honig10 g
-
Milch30 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Wasser700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
626 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 min
Zwiebelsuppe
1 h
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Spinat-Soufflé mit Käse
45 min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 h 20 min
Camembert-Soufflé
45 min
Käsesuppe
35 min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1 h 30 min
Tomatenfladen mit Oliven
2 h 15 min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 h 5 min
Ziegenkäsetarte
1 h 25 min
Käsesuppe
15 min