Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsoufflé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Tomaten geviertelt, entkernt100 g
-
Eier3
-
Honig10 g
-
Milch30 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Wasser700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
626 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesancracker
20 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 godz. 20 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1 godz. 15 min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1 godz. 20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Zucchini-Omelette
50 min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40 min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 min