Urządzenia i Akcesoria
Paradeiser-Mandel-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Mandel, geschält150 g
-
Haferflocken1 EL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Senf1 TL
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Tomatenmark10 g
-
reife Paradeiser halbiert400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
492 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aprikosen-Joghurt-Dip mit Curry
5 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Tomaten-Dukkha
55 min
Tomatenquark
10 min
Möhren-Hummus
50 min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 godz. 10 min
Guacamole mit Mango und Cranberrys
10 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min
Grüner Hummus
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min