Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g filetes de cavala fumada em azeite escorridos
- 150 g queijo-creme
- 100 g crème fraîche
- 10 g mostarda
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 5 g aneto, só as folhas
- 10 gotas de Tabasco® vermelho
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 956 kJ / 231 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de fruta exótica - TM6
Brak ocen
Salada de couve e frango vietnamita - TM5
Brak ocen
Tartes de massa filo com morangos e queijo de cabra
30min
Sambal oelek
20min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1h 50min
Patê marinheiro
5 min
Pêssegos em calda com molho de iogurte
45 Min
Fricassé de camarão-tigre
35 min
Batido de ameixa
5 min
Rechina
Brak ocen
Peixe à Portuguesa
6 Std. 45 Min