Urządzenia i Akcesoria
Pudim de batata-doce e abóbora
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses
Składniki
-
Caramelo líquido q.b. p/ a forma (ver dica)
-
açúcar250 g
-
laranjas (casca, só a parte laranja)2
-
água1100 g
-
batata-doce cortada em pedaços150 g
-
abóbora cortada em pedaços100 g
-
leite500 g
-
ovos6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
157.4 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1595.4 kJ /
381.3 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Um outono económico
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tigelada familiar
1 godz. 10 min
Pudim de castanhas
1 godz. 30 min
Cheesecake de laranja
9 godz.
Pudim de citrinos
1 godz. 10 min
Bolo de abacaxi e coco
1 godz.
Pudim de pão
45 min
Tarte de abóbora
1 godz. 35 min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 godz.
Bolo de frutos secos do Algarve
1 godz. 10 min
Bolo de noz, cenoura e canela
1 godz. 40 min
Bolo de São Martinho
1 godz. 20 min
Bolo de azeite da Beira Baixa
1 godz. 10 min