Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
TM6 TM5

Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)

4.3 (56 ocen)

Składniki

  • 12 bird's eye chillies (cili padi), deseeded
  • 4 garlic cloves
  • 50 g shallots
  • 30 g fresh turmeric
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 200 g fresh coconut milk
  • 200 g water
  • 1 tsp salt
  • 800 g chicken, with skin and bones, cut in pieces (5 cm)
  • 1 dried tamarind piece (asam keping)
  • 300 g baby potatoes, cut in quarters
    lub 300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)
  • 50 g fresh basil leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2119 kJ / 507 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
7 g
Sód
763 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy