Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro
- 50 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di albicocche a dadini(1-2 cm)
- 6 biscotti savoiardi, sbriciolati
- 250 g di yogurt bianco o a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 54.7 mg
Alternatywne przepisy
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 godz. 20 min
Yogurt alla pesca con croccante alle noci
45 Min
Crostini di pane con tapenade
25 Min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Dessert alla ricotta e pere in cocotte
45 Min
Crema ai frutti rossi
20 Min
Panna cotta al melone
4hod. 15min
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1hod.
Ciambella alle pesche
50min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 Min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min