Urządzenia i Akcesoria
Soba noodle mee goreng
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cornflour2 tbsp
-
firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)400 - 500 g
-
tamari gluten free (see Tips)4 tbsp
-
eschalots cut into halves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)2 - 4
-
garlic cloves5
-
sesame oil30 g
-
coconut sugar50 g
-
curry powder1 tsp
-
filtered water1000 g
-
bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)4 bunches
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)2 bunches
-
soba noodles200 g
-
coconut oil for frying2 tbsp
-
sesame seeds to serve
-
fried shallots to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.4 g
Kalorie
2787 kJ /
663.6 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
14.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Rendang curry
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Satay noodle salad
35 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Lentil bolognese
30 min