Urządzenia i Akcesoria
Olivenpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Glas
Składniki
-
Mandeln, gehobelt50 g
-
Pecorino in Stücken80 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Kalamata Oliven, entsteint100 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Zitronenschale unbehandelt, fein gerieben1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
0 g
Kalorie
4899 kJ /
1170 kcal
Tłuszcz
130 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Basilikumpesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Kürbiskernpesto
10 min
Oliven-Paté
5 min
Mango-Avocado-Salsa
15 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Tomatenpesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Pesto mit Basilikum
5 min
Paprika-Pesto
40 min