Urządzenia i Akcesoria
Gurken-Minz-Raita
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen
Składniki
-
Salatgurken ungeschält, entkernt, in Stücken500 - 550 g
-
Salz1 TL
-
Minzblätter15 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)400 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
309 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indische Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Zitrus-Aioli
10 min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Koriander-Mayonnaise
10 min
Tabouleh
15 min
Koriander Chutney
5 min
Paneer Makhani
1 godz.
Kashmiri Reis
30 min
Dal Tadka
30 min
Palak Paneer
45 min
Hähnchen Tikka Masala
1 godz.