Urządzenia i Akcesoria
Basilikumeis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Basilikumblätter, frisch (ca. 20 Blätter)10 g
-
Zitronenschale (1 x 2 cm), dünn abgeschält1 Streifen
-
Zucker150 g
-
Sahne250 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)150 g
-
Milch15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1090 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Basilikum-Eis
10 min
Pistazieneis - Şam Fıstıklı Dondurma
9 godz. 30 min
Trauben-Thymian-Cooler
1 godz. 30 min
Limetten-Gin-Sorbet
10 godz. 20 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Lavendelcreme
5 godz.
Papaya-Tarte
1 godz. 30 min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Avocado-Frischkäse-Mousse mit Limette
15 min
Orangenparfait
6 godz. 30 min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min