烤雞肉蘇格蘭蛋

烤雞肉蘇格蘭蛋

4.8 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 個

Składniki

  • 1800 克
  • 室溫
    2 顆
  • 大燕麥片
    50 克
  • 紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥鼠尾草碎 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 麵粉 少許

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 27.8 g
Kalorie 1330.4 kJ / 318.2 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...