Urządzenia i Akcesoria
烤雞肉蘇格蘭蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 個
Składniki
-
水1800 克
-
蛋 室溫2 顆
-
大燕麥片50 克
-
紅椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥鼠尾草碎 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
麵粉 少許
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
27.8 g
Kalorie
1330.4 kJ /
318.2 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan