Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pastilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaf (opcjonalnie)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2471 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Chicken Tagine
25 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.