Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pastilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaf (opcjonalnie)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2471 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal pide
1 godz. 35 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 godz. 15 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.