Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
1 heaped tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
4263 kJ /
1018 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min