Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 95 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

Masa
  • de harina
    400 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
    180 g
  • de agua
    70 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
Relleno y montaje
  • de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
    350 g
  • de jamón cocido en lonchas
    350 g
  • de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
    350 g
  • de lonchas de queso de sándwich
    350 g
  • huevo batido
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 779.1 kcal / 3256.6 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 41.6 g
Węglowodany 67.2 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 21.5 g
Sód 1923.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...