Wersje kompatybilne
Bocaditos de torrija con corazón de chocolate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de leche
- 65 g de azúcar y algo más para espolvorear
- 4 tiras de piel de naranja
- ½ palo de canela
- 6 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 150 g de crema de cacao y avellanas
- 250 g de aceite para freír
- 2 huevos batidos
- ½ cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 713 kJ / 170 kcal
- Białko
- 4.17 g
- Węglowodany
- 22.78 g
- Tłuszcz
- 6.99 g
- Błonnik
- 0.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Tarta de queso Gloria
6h 15min
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Tostas de ensaladilla con maíz
1h
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2h
Torrijas al vapor
1 godz. 20 min
Gachas manchegas con panceta y chorizo
30 min
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Pestiños andaluces
1h
Flan de turrón
3h 40min
Migas con pimientos de Padrón
30 min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 godz. 10 min