Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 250 g de pulpa de calabaza
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de anís en grano
- 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 200 g de leche
- 30 g de licor de anís
- 200 - 300 g de aceite para freír
-
100
g de miel
lub 100 g de azúcar con canela
- Wartości odżywcze
- na 30 unidades
- Kalorie
- 12325.8 kJ / 2948.8 kcal
- Białko
- 57.6 g
- Węglowodany
- 429.8 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.1 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1139.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas, judías y fideos
30 min
Potaje canario de berros
45 min
Caldo de papas
45 min
Batata guisada con conservas
30 min
Melindres (Galicia)
1h
Mojo verde
10 min
Mojo verde
10 min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2 Std. 20 Min
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Caldo de millo
50 min
Croquetas de bonito
9h 15min
Mojo picón
5 Min