Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 250 g de pulpa de calabaza
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de anís en grano
- 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 200 g de leche
- 30 g de licor de anís
- 200 - 300 g de aceite para freír
-
100
g de miel
lub 100 g de azúcar con canela
- Wartości odżywcze
- na 30 unidades
- Kalorie
- 12325.8 kJ / 2948.8 kcal
- Białko
- 57.6 g
- Węglowodany
- 429.8 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.1 g
- Błonnik
- 14.8 g
- Sód
- 1139.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo en salmorejo
9 Std.
Mousse de papaya
2 Std. 30 Min
Caldo de papas
45 Min
Bizcochón de plátano y gofio
1 Std. 25 Min
Mojo verde
10 Min
Mojo verde
10 Min
Papas, judías y fideos
30 Min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15 Min
Papas con costillas y piñas
1 Std.
Sancocho canario con pella de gofio
45 Min
Caldo de millo
50 Min
Mojo picón
5 Min