Urządzenia i Akcesoria
Streusel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
520 g
Składniki
-
Mehl250 g
-
Butter kalt, in Stücken150 g
-
Zucker120 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Białko
28 g
Kalorie
10278 kJ /
2455 kcal
Tłuszcz
127 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
300 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Hefegrundteig, süss
1 Std.
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Quarkstollen
1 Std. 10 Min
Klassischer Streuselkuchen
3 Std. 20 Min
Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Tortenboden
45 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Zwetschgenkuchen
2 Std.