![Kirschkonfitüre Kirschkonfitüre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBE818E7-DD1F-4355-BC0D-9ACA09CD59A0/Derivates/C58A9040-CA45-4376-996A-45CF056979E6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Kirschen
- 270 - 300 g Gelierzucker 2:1 (siehe Tipp)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3046 kJ / 720 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 171 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Johannisbeergelee
25min
Erdbeerkonfitüre
30 Min
Mirabellen-Konfitüre
20 Min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 Std.
Himbeergelee pur
20 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 Min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 Min