Urządzenia i Akcesoria
Chorizo, aardappel en koolsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
173 kJ /
41.3 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30min
Lactosevrije warme chocolademelk
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Gierst met kip en curry
35min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Beef laab
1h 5min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Borscht
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min