
Urządzenia i Akcesoria
Wintergroente en rundvlees cholent
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
468.8 kcal /
1961.5 kJ
Białko
33.8 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
47.2 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
659.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verwarmende gerechten
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks