
Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta dolce all'olio di oliva
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
16 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua + q.b.
-
80 g di acqua di fiori di arancio
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
650 g di farina tipo 0 + q.b.
-
5 g di sale
-
120 g di zucchero
-
180 g di olio di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
257.5 kcal /
1077 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy