![Pagnotta dolce all'olio di oliva Pagnotta dolce all'olio di oliva](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/176176.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Tortine dell'amore
1 godz. 40 min
Pane svedese
2 Std.
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Farina di orzo
10min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2sa 30 dk
Pan brioche integrale
21h 45min
Panini dolci al farro con frutta secca
1sa 15 dk
Panini alle erbe
3h 5min
Krampus di pane dolce
5h
Pane all'orzo
2 godz. 45 min