Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta dolce all'olio di oliva
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
16 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua + q.b.
-
80 g di acqua di fiori di arancio
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (8 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
650 g di farina tipo 0 + q.b.
-
5 g di sale
-
120 g zucchero
-
180 g di olio di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4 g
Kalorie
1077 kJ /
257.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Letterine segnaposto
5 godz. 15 min
Pane rustico
2 godz.
Biscotti al tè Earl Grey
50 min
Berlingozzo
50 min
Plumcake quattro quarti al cioccolato
35 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Donuts alle patate dolci
1 godz. 30 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Biscotti ai semi
30 min
Ciambella speziata
45 min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Tortine Bimby®
30 min