Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
240
g de pois chiches en boîte, égouttés
lub 240 g de pois chiches, cuits, égouttés - 510 g d'eau
-
25
g de levure fraîche
lub 1 sachet de levure sèche - 150 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour badigeonner
- 900 g de farine
- 150 g de pancetta, en dés
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 1 brin de romarin, frais, lavé et séché
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry thaï rapide au poulet
40min
Tartelettes aux légumes
55min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Dhal
40min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Tranche à l'avoine
1 Std. 40 Min
Tarte aux épinards
55min
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30min
Tarte au vin cuit
45min
Houmus
10min
Focaccia au romarin
2j 30 menit
Gâteau aux carottes
1h 10min