Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 tranches

Składniki

  • 240 g de pois chiches en boîte égouttés
    240 g de pois chiches, cuits, égouttés
  • 510 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
    1 sachet de levure sèche
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour badigeonner
  • 900 g de farine
  • 150 g de pancetta en dés
  • 1 c. à café de sel selon les goûts
  • 1 brin de romarin, frais lavé et séché

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 295 kcal / 1234 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...