Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 180 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
15
g de levure boulangère fraîche, émiettée
lub 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche, (8 g environ) - 400 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de fromage de chèvre, frais
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à café de baie rose
-
1
brin de marjolaine, fraîche, feuilles lavées et essorées
lub 1 brin de thym, frais, feuilles lavées et essorées - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 16 tomates-cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Empanada au thon (pâté)
1 Std. 10 Min
Mini pizzas
1h 20 min
Mini calzoni
1h 20 min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30 min
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Brak ocen
Biscottes d’épeautre
6 Std.
Crème fraîche
12h 5min
Lasagnes classiques
2 godz.
Forêt noire
2 godz. 30 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50min